Empresa

Gigotec

Gispert Goutan Tecnologia S.L. som una empresa especialitzada en la mecanització de peces de revolució amb torns de control numèric (CNC) situada a Torelló, a la província de Barcelona. Antigament anomenada Mecàniques Montserrat, l’empresa té més de 35 anys d’experiència en el sector del mecanitzat i el decolletatge.

A Gigotec disposem d’un nou espai de 2200 m2 amb maquinària d’alta qualitat i amb instal·lacions modernes adequades per a la preservació dels recursos naturals i la cura del medi ambient. El nostre parc de maquinària, disposat en dues seccions –una especialitzada en mecanitzats i l’altra enfocada al decolletatge- ens permet mecanitzar peces des de Ø6 fins a Ø200 mm.

Fabriquem les peces segons plànols del client i estem especialitzats en sèries mitjanes i llargues.

Treballem amb una àmplia varietat de materials: acer, alumini, llautó, acer inoxidable, coure i aliatges diversos, entre d’altres. Els nostres mecanitzats parteixen d’excel·lents materials de la UE, amb exigents especificacions de qualitat.

Podem fabricar o mecanitzar les peces a partir de barra, d’un rodó en brut, d’una peça de fosa o d’estampa.

Treballem per a diferents sectors: hidràulica, automoció, electromecànica, pneumàtica, aire condicionat i calefacció, maquinària industrial, il·luminació, perfumeria, agricultura.

Estem certificats amb la norma ISO 9001 i des del 2016 també disposem de la certificació IATF 16949 que ens permet treballar pel sector de l’automòbil.

Les peces que mecanitzem a Gigotec demanen una gran precisió i per això disposem tant dels aparells tradicionals de mesura i verificació com d’importants equips i instruments de metrologia i control.

Gigotec està format per un equip amb una voluntat de millora contínua i disposat a oferir sempre la millor qualitat als seus clients a uns preus competitius.

El nostre objectiu és complir amb els alts estàndards de qualitat i servei, buscant la permanent adaptació a les necessitats dels nostres clients, col·laborant de forma conjunta per millorar el rendiment i la rendibilitat, oferint compromís, experiència i flexibilitat.

Ens avalen més de 35 anys d’experiència.


Contacte

Digue'ns en què et podem ajudar?
E gigotec@gigotec.net
T +34 93 850 52 81